צאו מהסרט! פופקורן לא רק בבתי הקולנוע
חטיף התירס האהוב כבר מזמן לא שייך רק לבתי הקולנוע בלבד. לכבוד יום הפופקורן הבינלאומי מסעדת הג'סיקה השיקה קינוח מפתיע שהמרכיב הבולט בו הוא לא אחר מאשר- פופקורן!
הוא נחשב לאחד מהנשנושים הפופולריים בעולם- הריח שלו ממכר, הוא קליל ובעל מרקם שהוא גם רך וגם קראנצ'י במידה. נהוג לאכול אותו עם חמאה ומלח אך למעשה כשמשלבים אותו במנות נוספות הוא עלול לגנוב את ההצגה.
לכבוד יום הפופקורן הבינלאומי, שמתקיים ביום חמישי הקרוב, 19 בינואר, מסעדת הג'סיקה בבאר שבע החליטה לאתגר את שף המסעדה, אבי ז'נו ביצירת קינוח עם לא אחר מאשר- פופקורן! והתוצאה?
הכירו את ברולה דה לה קרם – הגרסה הבאר שבעית לקינוח הצרפתי המפורסם, קרם שמנת אפוי עדין וקטיפתי בטעם וניל מצופה בסוכר חרוך, ומעליו צ'אנק פופקורן מקורמל וממולח שהופך את הקינוח המוכר למושחת וממכר עוד יותר.
ג’סיקה, הינה מסעדה ישראלית ים-תיכונית
הפעילה כבר למעלה מ-12 שנים. כוכבים בין-לאומיים כמו ג'ניפר לופז, להקת בון ג'ובי והרכב הג'יפסי קינגס, התעקשו לאכול את המנות המיוחדות שהמסעדה מציעה – והם לא טעו. בשנת 2019, העתיקו את פעילותם מתל אביב לבירת הנגב- באר שבע והיום, היא משיקה ליין קולינרי חדש שמטרתו לשלב טעם חדש, נועז ואותנטי לסצנת האוכל בדרום הארץ.
מסעדת הג'סיקה מנוהלת על ידי חמשת האחים ז'נו- אבי (42), שלומי (40), יהודה (37), לביא (35), ובן (32) שגדלו בבאר שבע. יחד, בהרמוניה מושלמת, הם יוצרים ומגישים למבלים בה מנות איכותיות, מוקפדות ופוטוגניות. בר אלכוהולי עשיר במותגים המובילים יחד עם תפריט קוקטיילים ייחודי, וחוויה שלא תמצאו בשום מקום אחר.
"התחרות בעולם הקולינרי על ליבם וקיבתם של הסועדים בהחלט מאתגרת! אני מאמין שהדרך היצירתית והמקורית שלנו בג'סיקה יוצרת חוויה בלתי נשכחת שתמיד משאירה טעם של עוד. המנות שלנו מורכבות מהפרודוקטים האיכותיים ביותר והסירופים שלנו נרקחים במקום. ההשראה שלנו היא האותנטיות שגדלנו עליה בתור ילדים בבית אמא יחד עם היכולת להעז." אומר בן ז'נו, ממנהלי המסעדה.
לפרטים נוספים והזמנת שולחן – https://jessica-restro-bar.co.il/