או-לה-לה כמה אהבה
ט"ו באב, חג האהבה העברי עוד רגע כאן, ולכבוד מאורע זה מסעדת האו-לה-לה בבאר שבע מארחת את השף ינון מזרחי ויחד הם יגישו שלל מנות ספיישל שיגרמו לכם להבין את מקור שם המסעדה.
בבירת הנגב מסעדת האו-לה-לה ידועה כמקום רומנטי בכל ימות השנה ומשמשת כמקום מפגש נהדר לאוהבות ולאוהבים בדייט ראשון, חגיגות שנה או סתם פינוק זוגי באמצע השבוע בגלל המנות הטעימות שכיף לאכול יחד, היינות והאווירה במקום.
בט"ו באב, חג האהבה העברי שעוד רגע כאן, המסעדה תארח את השף ינון מזרחי ויחד הם יגישו שלל מנות ספיישל שיגרמו לכם להבין את מקור שם המסעדה עם תפריט ספיישל שאי אפשר שלא להתאהב בו.
בין המנות:
פילו פטה, דבש, אשכול ענבים אפויים (54₪ ), טרטר טונה, סלרי תפוח, קרם פרש (56 ₪), ספגטי חמאת לימון, צנוברים, דג ים (98 ₪), אורז אסור, קרם תירס, בטטה, סחוג כוסברה רוקט (68 ₪), ולסיום מתוק– פנקוטת ליצ׳י שוקולד לבן, רוטב דובדבן, למון גראס, טוויל וניל וקראמבל לוז (42 ₪).
מנות הספיישל מוגשות לצד תפריט יין עשיר ומנות הדגל של המסעדה שביניהן- רביולי במילוי פולנטה עם סלמון, קיילף תירס ורוטב צ׳דר (78 ₪); סלט כרובית מטוגנת עם קוסקוס כרובית וטחינה ורדיאטורי שמנת, בלסמי ומייפל עם סוכריות שרי, בזיליקום ופיקורינו (54 ₪) ריזוטו סלק- גבינה כחולה ופיסטוקים קלויים (68 ₪) ועוד מגוון מנות ייחודית.
בנוסף יש אפשרות לרכוש במעדניה את חומרי הגלם מהם מכינים את המנות ולהנות מחוויית שירות מלאה ויוצאת דופן.
מסעדת האו-לה-לה משלבת בהרמוניה בין בית קפה, מעדניה ויין והתפריט במקום מחולק לשלושה חלקים- בוקר, צהריים וערב. בכל שלב של היום תוכלו למצוא מנות המורכבות מחומרי גלם איכותיים ירקות עונתיים, ממרחים ומטבלים שמכינים במקום, דגים טריים, פסטות מיוחדות וגבינות בוטיק מהטובות בעולם המוגשות לצד תפריט יין מוקפד ואיכותי.
"אצלנו באו-לה-לה מרגישים את האהבה באוויר בכל יום בשנה, אך בט"ו באב העלנו את הרמה והוספנו שחקן חיזוק, את השף ינון מזרחי לערב עם מנות ספיישל רומנטיות, קוקטיילים מפנקים, תפריט יין עשיר וכמובן חוויה שתגרום לכם להתאהב אפילו יותר" אומר נוי ברבי, ממנהלי המסעדה.
- מיקום המסעדה: ראובן רובין 3, מתחם הבלוק, מרכז הנגב החדש, באר שבע
- שעות פעילות: ימים א׳-ה׳: 9:00-23:00, יום ו׳: 8:30-23:00, יום שבת: 9:30-23:00