המנות של מסעדת ג'סיקה ששיגעו את הסלבס
יום שני בשבוע (5/12), היישר מבירת הנגב ממסעדת ג'סיקה, מגיעה נציגות של שני אחים (מבין חמישה) מבית משפחת ז'נו האחים בן ואבי
השניים נסעו לאולפני ערוץ 13 לתוכנית "הדו"ח היומי" בהגשת מאיה בצלאל וטילטיל בכדי להציג את תפריט החורף החדש שלהם בסימן sharing עם מנות מפתיעות כמו סשימי של קיץ, טורטליני מהכפר וכמובן הסיגרים של אמא ריקי.
צמד האחים ז'נו פרסו שולחן כיד המלך כמו שרק באר שבעיים יודעים. הניחוחות שעלו מן השולחן ומראה המנות הצבעוניות והמיוחדות לא השאירו אף אחד אדיש בסביבה. לראייה, מיד עם תום האייטם כל אנשי הצוות, ההפקה והאורחים המכובדים באולפן בהם :
איציק זוהר, אוהד בוזגלו, ג'קי אזולאי, ננסי ברנדס, אסתי זקהיים ועוד, לא זזו מהשולחן עד שלא נותר פירור. בלטו במחמאות: טילטיל המגיש שגם בזמן השידור לא התאפק וטעם ממנת הדגל- הסיגרים של ריקי, ג'קי אזולאי חובבת הבישול הים תיכוני שהחמיאה לאחים ז'נו על הפרשנות המודרנית למטבח המרוקאי המסורתי.